Jom Buat Duit

Monday, 8 October 2012

Saya sibuk kerja bukan ke disko - Tasha Shilla

TAHUN ini sahaja, pelbagai kontroversi yang kurang manis telah melanda pelakon wanita yang kian laris ini. Satu demi satu kontroversi itu telah ditepis elok oleh Tasha Shilla, 25, yang pernah dikatakan menari ghairah ketika sambutan hari jadi di sebuah kelab malam awal Januari lalu.
Selepas itu, dia juga dikatakan menjalinkan hubungan sulit dengan orang kenamaan yang menaja sebuah kereta mewah selain dihimpit isu minum arak.

Tidak bernoktah di situ, Tasha juga telah dihimpit kontroversi apabila pelakon, Neelofa mempertikaikan kemenangannya dalam Anugerah Bintang Popular (ABP) 2011 dan ia sehingga membawa persengketaan antara Neelofa dengan aktres Anzalna pula.
Dalam ruangan gosip akhbar Kosmo! Ahad semalam, Tasha dikatakan berparti di sebuah kelab hiburan di ibu kota bersama rakan-rakan lelaki dan wanitanya.

Ironi, malam kelmarin pula, Tasha diumumkan sebagai pemenang Anugerah Heroin Baru Terhebat pada majlis Anugerah Blockbuster 2012 yang berlangsung di Stadium Melawati, Shah Alam, Selangor.

Menariknya, parti itu dikatakan turut disertai seorang lelaki yang dikenali sebagai Datuk J. Lelaki yang sama digosip menaja kereta BMW Tasha sebelum ini.
Gosip itu turut menyebut Tasha dikatakan sedang bergembira di situ selepas berbelanja sakan di sebuah pusat beli-belah di Bukit Bintang, Kuala Lumpur bersama Datuk J.

Kosmo! telah menghubungi Tasha bagi mendapatkan penjelasan lanjut daripadanya semalam. Biarpun dia ketika itu dalam keadaan tergesa-gesa kerana berada di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur untuk ke Brunei. Tasha dengan penuh profesional menjawab segala persoalan berhubung kait gosip berkenaan.

Kosmo!: Tahniah Tasha atas kemenangan anda meraih Anugerah Heroin Baru Terhebat pada majlis Anugerah Blockbuster 2012 malam kelmarin?
TASHA: Terima kasih, saya juga tidak sangka atas kemenangan itu.

Adakah Tasha sudah tahu mengenai gosip terbaharu mengenai diri anda?
Ada gosip terbaharu ke? Saya tidak tahu lagi sebab sudah lama berada di Brunei.
Adakah benar dakwaan bahawa Tasha berparti di sebuah disko pada minggu lepas bersama rakan-rakan yang turut disertai oleh lelaki yang dikenali sebagai Datuk J yang dikatakan menaja anda?
Itu pun sudah nama gosip, sesiapa boleh cakap saya macam-macam. Sudah tentu ia tidak benar. Sudah 10 hari sya berada di Brunei. Pulang sekejap (semalam, selama sehari) ini pun untuk Anugerah Blockbuster 2012. Saya sekarang sibuk kerja bukan ke mana-mana disko.

Tasha berada di Brunei atas urusan apa?
Saya menjalani penggambaran drama bersiri Erna Suraya selama 10 hari di Brunei. Ia merupakan produksi syarikat di negara itu. Sebelum itu saya berada di Cameron Highlands untuk drama yang sama. Untuk drama ini, saya sering berada (menjalani penggambaran) di beberapa tempat lain lagi seperti di Legolands, Johor.
A
pa komen Tasha mengenai gosip terbaharu ini?
Cerita ini tentu dibuat-buat oleh pihak yang menyampaikan kepada pengetahuan media yang ingin lihat saya jatuh. Tidak benar sama sekali saya ada penaja. Datuk J pun saya tidak tahu dia siapa, macam mana cerita ini timbul pun saya tidak tahu kerana saya tidak berada di Kuala Lumpur dalam tempoh yang dikatakan saya ke disko itu.

Kenapa agaknya Tasha sering dikaitkan dengan disko dan Datuk J?
Saya tidak tahu. Apa yang saya tahu, saya kerja keras untuk cari duit. Hari-hari saya ada kerja dengan berada di lokasi penggambaran, malas saya hendak layan gosip berkenaan.
Apakah pesanan Tasha kepada pihak mencipta gosip berkenaan?
Ia adalah lumrah apabila saya berada dalam dunia seni. Saya malas hendak ambil kisah gosip tidak benar sebegitu sebab saya tahu ramai yang hendak jatuhkan kerjaya saya.

Selepas penggambaran drama di Brunei, apakah drama lain yang dibintangi Tasha?
Pada bulan November nanti, saya akan masuk lokasi drama 28 episod slot Akasia dan berada di Abu Dhabi untuk drama Cinta Abu Dhabi.

Kosmo

No comments:

Post a Comment

Klik Untuk Saya k... :)